Let op, lenen kost geld

Banksparen

Banksparen de nieuwste hypotheekvorm!

In januari 2008 is de wet fiscale facilitering banksparen voor pensioenen en aflossing eigen woning schuld ingegaan. Een wet die in de volksmond bekend is als banksparen!

Waarom is deze hypotheekvorm ingevoerd?

BanksparenDeze hypotheekvorm (banksparen) is ingevoerd om zo de monopoliepositie van verzekeraars voor het aflossen van de eigenwoningschuld (hypotheek) en ook de mogelijkheden van het opbouwen van het pensioen in te perken. Door het banksparen kregen de banken ook de mogelijkheid om deze markt te betreden. Wel frappant aangezien de meeste banken ook een verzekeraar zijn. Echter dit is niet altijd het geval.

Nieuwe producten, meer concurrentie en transparantie

Door de invoering van het banksparen ontstaat er voor de mensen meer keuze en ook de keuze voor een transparanter product. Een product wat heel eenvoudig is en ook voor iedereen goed te begrijpen is. Geen complexe regels. Gewoon een geblokkeerde bankspaarrekening voor het pensioen of voor de aflossing van de hypotheek. Voor wie is een bankspaarhypotheek interessant?

Iedereen die op een veilige manier zijn of haar hypotheek in de toekomst wil inlossen zonder grote risico’s te lopen. U wilt uw hypotheek niet aflossen met veel risico’s? U houd niet van aandelen? Uw wilt de zekerheid dat het geld dat u betaald voor uw aflossing ook daadwerkelijk wordt gebruikt om uw eigen hypotheek af te lossen? Dan is de bankspaar hypotheek iets voor u!

Wat is het voordeel van simpel sparen?

Doordat u uw rente over uw spaargeld ook weer laat renderen krijgt u een sterk effect waardoor u rente over rente krijgt en zo een sterkgroeiende bankspaarrekening! Laat u altijd goed voorlichten door een erkende hypotheekadviseur!Duurzaamheidshypotheek en NHG Hypotheek
Heb je al eens gehoord over de 'duurzaamheidshypotheek'? Dit is een hypotheekvorm die gericht is op het stimuleren van duurzame woningverbeteringen. Een NHG hypotheek berekenen bij Lot Hypotheken wordt hier ook rekening mee gehouden. Een duurzaamheidshypotheek kan tot veel voordelen leiden. Denk aan lagere maandlasten door energiebesparing en een verhoogde woningwaarde. Ook heeft het een positieve impact op het milieu. Door te kiezen voor een duurzaamheidshypotheek, investeer je in de toekomst. En dan hebben we het nog niet eens over het berekenen van een NHG hypotheek bij Lot Hypotheken. Dit biedt zekerheid en bescherming tegen eventuele financiële risico's. Dus waarom wachten? Ga vandaag nog aan de slag met het berekenen van uw NHG hypotheek bij Lot Hypotheken en ontdek de voordelen van de duurzaamheidshypotheek!
Uw link hier?