Let op, lenen kost geld

Hypotheek met BKR

hypotheek-bkrHet was gedurende een periode mogelijk om ook met een bkr codering een hypotheek te verkrijgen. Dat was afhankelijk van het soort codering en mogelijk ook de periode dat het geleden is dat u een codering heeft gekregen.

Dit is bijzonder spijtig. Vooral voor de mensen die een huis willen kopen of hun hypotheek willen aanpassen tijdens het hypotheek oversluiten en waarbij dit niet mogelijk is doordat men een codering heeft op een eerdere lening of postorderkrediet.

Na de kredietcrisis is hier echter een groot slot op gekomen. Geen enkele bank wilde nog een hypotheek verstrekken waarbij een van de aanvragers een bkr codering heeft gehad in het verleden en deze nog niet verjaard was.

Een kleine misstap of een vervelende financiele periode maakt het nu voor u dat u slapeloze nachten heeft en uw dromen niet in vervulling ziet gaan.

Zijn er dan echt geen mogelijkheden meer?
Dat is sterk afhankelijk van de reden waardoor u de codering heeft gekregen en ook wanneer. Tevens zijn er meer factoren die van belang zijn. Ons advies is om te informeren bij uw financieel adviseur en de mogelijkheden te bespreken.

Uw link hier?