Let op, lenen kost geld

Afflossingsvrije Hypotheek

De aflossingsvrije hypotheek

De aflossingsvrije hypotheek , hoe lang is deze hypotheekvorm er nog?

De aflossingsvrije hypotheek is een van de meest eenvoudige hypotheken die er is. Ook een van de hypotheken die al erg lang op de markt is en door alle banken wordt omarmd. Het is namelijk een hypotheek waarop men niet hoeft af te lossen. (Niet te verwarren met het feit dat men de hypotheek altijd vrij mag aflossen.)

Een hypotheek die voor de bank dus blijvend geld blijft opbrengen. Met het juiste risicobeleid is dit dus de gouden koe! De koe die altijd geld geeft.

De aflossingsvrije hypotheek maakte het tot nu mogelijk om de maandlasten laag te houden. Aangezien met geen aflossing hoeft te maken op de hypotheek. Men hoeft geen aflossing te betalen en ook geen premie voor de toekomstige hypotheek. Dit doet men bij de spaarhypotheek of de beleggingshypotheek. Doordat men pas op lange termijn de aflossing in een keer doet door het opgebouwde spaar of beleggingskapitaal maakt men maximaal gebruik van de fiscale voordelen die ons land nog rijk is!

Strengere regels voor hypotheken

De aflossingsvrije hypotheekStrengere regels voor hypotheken laten de aflossingsvrije hypotheek verdwijnen?

Hoewel het maximale bedrag aan aflossingsvrije hypotheek is vermindert naar nog maar de helft van de marktwaarde van een woning betekend dit niet dat de aflossingsvrije hypotheek verdwijnt! Gelukkig maar!

Echter het is wel een probleem voor starters die op deze wijze worden geconfronteerd met de hogere maandlasten en dus minder geld kunnen verkrijgen. Een groter deel van het besteedbaar inkomen moet nu namelijk worden gebruikt om de (toekomstige) aflossing van de hypotheek te verzekeren.

Ook heeft minister De Jager de maximale hypotheeksom verlaagd naar maximaal de aankoopprijs en de aankoopkosten voor het huis.

Alles op het oog voor de buitenwereld om de huizenkoper te beschermen voor overkreditering. Echter is dit wel het hele verhaal?

Het kopen van een huis wordt voor veel mensen steeds moeilijker. En op termijn zal de kogel toch door de kerk moeten om de fiscale voordelen (aftrekken van de hypotheekrente) terug te brengen.

De toekomst van de deze hypotheek

Hij zal er altijd blijven alleen in mindere mate!Ons advies is om altijd een hypotheekadviseur te informeren naar uw persoonlijke mogelijkheden.Duurzaamheidshypotheek en NHG Hypotheek
Heb je al eens gehoord over de 'duurzaamheidshypotheek'? Dit is een hypotheekvorm die gericht is op het stimuleren van duurzame woningverbeteringen. Een NHG hypotheek berekenen bij Lot Hypotheken wordt hier ook rekening mee gehouden. Een duurzaamheidshypotheek kan tot veel voordelen leiden. Denk aan lagere maandlasten door energiebesparing en een verhoogde woningwaarde. Ook heeft het een positieve impact op het milieu. Door te kiezen voor een duurzaamheidshypotheek, investeer je in de toekomst. En dan hebben we het nog niet eens over het berekenen van een NHG hypotheek bij Lot Hypotheken. Dit biedt zekerheid en bescherming tegen eventuele financiële risico's. Dus waarom wachten? Ga vandaag nog aan de slag met het berekenen van uw NHG hypotheek bij Lot Hypotheken en ontdek de voordelen van de duurzaamheidshypotheek!
Uw link hier?